Поиск вакансии Ташкент обл.

Savdo xodimi / от 3.000.000 до 9.000.000 сум

Ташкент обл.

📞 Подробнее
Nonvoy / Qopiga 150 mindan

Ташкент обл.

📞 Подробнее
Marketolik menijr / 4000000-6000000

Ташкент обл.

📞 Подробнее
Менежер по продажам / 2000000-4000000

Ташкент обл.

📞 Подробнее
Мол бокар / 2500000

Ташкент обл.

📞 Подробнее
Уй ишлари / 1800000 дан 2000000 гача

Ташкент обл.

📞 Подробнее
Pedagok (informatik) / 1000000

Ташкент обл.

📞 Подробнее
Xodimlar bn ishlash / 3000000 5000000

Ташкент обл.

📞 Подробнее
Nonvoy / 1000000dan 4000000

Ташкент обл.

📞 Подробнее
Kassir / 2500000

Ташкент обл.

📞 Подробнее
Qandolatchilik / 2 000 000 dan 5 000 000 gacha

Ташкент обл.

📞 Подробнее
Metrolog / 6000000

Ташкент обл.

📞 Подробнее